V podjetju Gašper smo zadovoljni z odzivom naših strank, saj dobivamo številne pozitivne odzive uporabnic in uporabnikov naših izdelkov. Veseli bomo tudi kakšne upravičene kritike, v želji, da se še izboljšamo. Svoje pohvale ali kritike nam lahko pošljete na ta naslov.

 

Nekaj zadnjih odzivov naših kupcev, pa si lahko ogledate spodaj.

 

“Hvala monterjema gospodu Haxhiju in mlademu Dimitriju. Bila sta zelo pridna in ju lahko samo zelo pohvaliva. Delala sta kot ura, pridna, zelo prijetna.”
-Ga. Sabina, Žirovnica, 2016

 

“Monterju se zahvaljujem za odlično montažo in servis. Res pohvale vreden mojster.”
-Ga. Tanja, Ruše, 2016

 

“Rada bi se zahvalila celotni ekipi za dobro in strokovno opravljeno delo. Pri montaži je bilo veliko pozitivne energije in smeha. Cenim pa tudi to, da je bil končni obračun identičen predračunu, brez dodatnih del, ki se v gradbeništvu zelo rada pojavljalo. V veselje mi je bilo sodelovati z vami.”
-Ga. Anita, Loče pri Poljčanah, 2016

 

“Podjetje Gašper nam dobavlja okna in vrata v poslovne prostore in v stanovanje že od leta 2006. Nazadnje lani, ko smo v mansardnem stanovanju v centru Ljubljane namesto okna v dnevni sobi, naredili majhen balkon z razgledom na Rožnik in Tivoli. Panoramska vrata na ta balkon so nam dobesedno spremenila življenje. Dnevna soba je svetla, vrata se odlično odpirajo in so s tremi stekli tudi zelo dobro izolativna. Kadar sije močno poletno sonce lahko vrata zastremo s kakovostnimi kovinskimi žaluzijami. V vseh letih lahko pohvalim tudi monterje, ki delajo zelo profesionalno in čisto.
Predlani smo zamenjali tudi vhodna vrata v stanovanje. Ne slišimo več sosedov in vonjave iz spodnjih stanovanj nas ne dosežejo več. Poleg tega so tudi zelo varna in se dobro zapirajo.”
-Ga. Maja, Ljubljana, 2015

 

“Zahvalili bi se vam za ves trud, ki ste ga vložili pri organiziranju hitrejše dobave in montaže oken na objektih Vrhnika. ”
-Ga. Jasna, projektni vodja, Vrhnika, 2015

 

“Zahvaljujem se za profesionalen, korekten in hiter postopek zamenjave okroglih oken na stanovanjskem objektu Kotnikova ulica, Ljubljana. Zahvala tudi g. Muleju za meritve in koordinacijo del, predvsem pa še enkrat fantom monterjem, ki so vzorno in hitro izvedli dogovorjeno montažo.

Pristop, ki ste ga izkazali pri relativno majhnem poslu je vreden vse pohvale in spoštovanja, zlasti v današnjih časih, kjer sem kot projektant priča vsem mogočim izgovorom, zavlačevanju in nekvalitetnem delu. ”
-G. Stojan, Ljubljana, 2015

 

“Naj ob tej priložnosti posebej pohvalim vaše monterje, ki so prišli montirat okna in balkonska vrata. Z materialom so ravnali zelo skrbno – bolj kot smo bili navajeni od drugih mojstrov. Odgovorili so nam na vsa naša vprašanja. Vsi so bili zelo prijazni in nasploh v redu. Posebej moram pohvaliti gospoda Morija, ker je poskrbel, da je vse potekalo kot je bilo dogovorjeno. Hvala njim in vam za korektno opravljeno delo.”
-Ga. Mateja, Dobrna, 2014

 

“Zelo dobro smo sodelovali z go. Veronik in tudi z g. Viktorjem. Še enkrat se vam zahvaljujem.”
-Ga. Jožica, Dobrna, 2014

 

“Vsak dan pri pogledu skozi okno se spomnimo na vas… Moram vam povedati, da smo z okni zeloooo zadovoljni. Krasno so izdelana, barva je čudovita (čeprav veste, da takrat na sivo barvo niti pomislili nismo). Sedaj si ne moremo predstavljati v kakšni drugi barvi. Prijatelji nas sprašujejo kdo nam je delal in vgradil okna. O tem, kako smo zadovoljni niti ne vprašajo, ker že sam zadovoljen nasmeh to pove. Hvala še enkrat za vse.”
-G. Darko, Topolšica, 2014

 

“Tako jaz (Peter Hartman), kot naročnik oken sva z montažo in izdelavo oken in vrat zadovoljna, vse pohvale firmi Gašper.”
-G. Marjan, Slovenj Gradec, 2014

 

“Z vašimi okni sva zadovoljna, najbolj pa z vašim pravilnim svetovanjem, kakšna okna kupiti za ugodno ceno.”
-G. Uršnik, Dravograd, 2014

 

“Hvala za dobro opravljeno delo. Prav pa je tudi, da v tem trenutku pohvalim vašega komercialista g. Viktorja; strokovnost, natančnost, prijaznost, so vrline, ki si jih lahko podjetje od svojih zaposlenih le želi. Da ima v svoji delovni sredini takšne ljudi je želja vsakega uspešnega podjetja in menim, da s takšnimi ljudmi to dosegate.”
-Ga. Teja, Kamnica, 2014

 

“Zahvala Mori Viktorju: rada bi se zahvalila g. Viktorju Mori in njegovim sodelavcem za hitro in učinkovito dobavo oken za našo hišo, ki jo obnavljamo že kar nekaj let. Ker imamo zelo veliko hišo, jo obnavljamo po etapah in od samega začetka dalje, se je g. Mori s pomočjo še nekaterih svojih sodelavcev zavzemal za kar najboljšo rešitev in v zvezi s tem tudi svetoval. Sedaj smo skoraj pri koncu – kar se tiče doba stavbnega pohištva. Upam, da boste s takšnim pozitivnim pristopom, kot ga je pokazal g. Viktor Mori s sodelavci in načinom dela poslovali še naprej in tako poskrbeli za dobro ime vaše družbe.”
-Ga. Anica, Vuzenica, 2014

 

“Zahvala: kljub dežju in mrazu so Vaši fantje uspeli danes vgraditi vsa okna in vrata. Čeprav smo blato v veliki meri očistili na poti do hiše in pot posuli z gramozom, so res odlični mojstri, da jim je to uspelo. Vsa pohvala! Hvala tudi, da ste dela izvedli med vikendom. Tudi ekipa z Viktorjen na čelu je bila odlična.”
-Ga. Mojca, Bistrica ob Dravi, 2013

 

“Kot rečeno v soboto po montaži, se vam še pisno in v vednost ostalim zahvalim za dobavo in montažo oken in vrat. Z izdelavo sem zelo zadovoljen, okna so videti kvalitetna, dizajn je čudovit, sedaj ko so okna zmontirana na objektu so še lepša, kot sva si predstavljala. Ves čas čakanja sem bil najbolj skeptičen za vrata, bila sva namreč v dvomih ali bo dizajn res ustrezal celotni arhitekturi hiše. Zato na tem mestu, vse pohvale g. Tonetu za pomoč pri odločitvi. Pohvalil bi še g. Mirana, ki je najbolj zaslužen, da imam danes vaša okna. Od samega začetka, že pri izmeri odprtin, kot sami odločitvi in podpisu pogodbe je delo opravil korektno in danes nama ni žal odločitve za okna in vrata Gašper. Kot že veste smo imeli težavo in mojo slabo voljo pri sami dobavi in montaži, saj se je rok kar zavlekel. Po soboti, hitri in zelo kvalitetni montaži s strani podjetja Mitos pa so težave pozabljene. Še enkrat hvala vsem, ki so kakorkoli pripomogli k dokončanju projekta.”
-G. Primož, Mirna Peč, 2013

EmailFacebookTwitter